BEATS (BASICS)


Wil jij ook keiharde beats leren produceren? Meld je dan aan voor de workshop Beats & Digital Sound. In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes met software zoals Fruity Loops & Abbleton live. Naast het produceren leer je ook de basis van het mixen & masteren van je eigen beats.  Schrijf je nu in!


▬▬▬ DATA ▬▬▬

Les 1: dinsdag 26 september
Les 2: dinsdag 3 oktober
Les 3: dinsdag 10 oktober
Les 4: dinsdag 17 oktober
Les 5: dinsdag 31 oktober
Les 6: dinsdag 7 november

 

Docent:
Leeftijd: 14 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* ( voor alle lessen)

*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops