CAMERA & MONTAGE [BASICS]


Wil jij de basis van het editten leren? Geef je dan snel op voor de workshop Camera & Montage voor beginners! Op dit moment staat de workshop Camera & Montage nog niet gepland. Schrijf je wel alvast in en blijf op de hoogte van al het nieuws.

Tijdens de workshop Camera & Montage komen conceptontwikkeling, storyboard, camera- en montagetechnieken (ADOBE PREMIERE PRO) aan bod.
Na de workshop van 6 lessen kun je doorstromen naar het filmproductiehuis. Het filmproductiehuis komt wekelijks bij elkaar om te werken aan videoclips, reportages, korte film en Special FX. Kortom wij zijn opzoek naar toekomstige filmmakers!

Schrijf je nu in ->

▬▬▬ DATA ▬▬▬
nog niet gepland, maar schrijf je wel alvast in en blijf op de hoogte

Leeftijd: 14 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle 6 lessen)

Wil je op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen. 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops