CAMERA & MONTAGE (BASICS)


Wil jij de basis van het editten leren? Geef je dan snel op voor de workshop Camera & Montage voor beginners! Op dit moment staat de workshop Camera & Montage nog niet gepland. Schrijf je wel alvast in en blijf op de hoogte van al het nieuws. Tijdens de workshop Camera & Montage komen conceptontwikkeling, storyboard, camera- en montagetechnieken (ADOBE PREMIERE PRO) aan bod.
Schrijf je nu in!Na de workshop van 6 lessen kun je doorstromen naar het filmproductiehuis. Het filmproductiehuis komt wekelijks bij elkaar om te werken aan videoclips, reportages, korte film en Special FX. Kortom wij zijn opzoek naar toekomstige filmmakers!

▬▬▬ DATA ▬▬▬
De start van de workshop is nog niet bekend, maar schrijf je nu alvast in en blijf op de hoogte!
Les 1: -
Les 2: -
Les 3: -
Les 4: -
Les 5: -
Les 6: -

Leeftijd: 14 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle 6 lessen)
* Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).


Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.


 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops