DJ [ADVANCED]

Deze workshop is het vervolg op de DJ workshop en zal je dj skills helpen verbeteren. Deejay Abstract gaat gedurende de cursus dieper in op het mixen, besteed hij aandacht aan scratchen maar ook kijkt hij naar je set opbouw (dit hangt natuurlijk ook af van het tijdstip dat je draait.... je leert tijdens de cursus welke keuzes je het beste kunt maken als je een club avond moet openen, een prime-time set of een afsluit set moet draaien).

Aangezien er erg veel vraag naar deze workshop is en er maar plek is voor ca. 8 personen zal de aanmeldprocedure wat strenger zijn dan normaal. Op deze manier hopen we de meest gemotiveerde personen een plek te geven in de workshop.

Schrijf je nu in →

▬▬▬ DATA ▬▬▬
Nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en weet als eerste wanneer de workshop van start gaat
 
DE VOORWAARDEN:
- Je bent elke les optijd aanwezig!
- Je hebt de basis van het draaien onder de knie en hebt het liefst de basis workshop bij Abstract gevolgd. 
- Het hebben van eigen gigs is een pre, maar geen vereiste.

AANMELDEN:

Stuur een kort motivatie mail naar info@studiowest te sturen o.v.v. je naam + DJ ADVANCED met daarin in een paar zin kort uitgelegd waarom je wilt meedoen. Mocht je links hebben naar gigs of mixtapes vergeet deze dan niet mee te sturen. 
 
Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 25 euro* ( voor alle lessen)

Wil je op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!

*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops