DJ [BASICS]


Wil jij leren draaien? Meld je dan aan voor de DJ workshop. In maart en mei starten we weer met twee nieuwe DJ cursussen in Studio West onder leiding van Abstract.
Tijdens deze cursus leert Deejay Abstract je de basis van het draaien. Naast de lessen mag je t/m juni 2018 zelfstandig in Studio West komen oefenen met de DJ apparatuur. 

Schrijf je nu in

Deejay Abstract draait al enige tijd mee, met name door zich in het begin van zijn carrière bescheiden op de achtergrond te positioneren en veel te kijken en leren van de (op dat moment) grote DJ's. Hij profileerde zich in zijn beginjaren als oldschool HipHop DJ waarmee hij hier en daar een boeking meepikte en vooral aan zijn skills werkte; deze bleven niet onopgemerkt en Abstract werd steeds vaker gevraagd, en zo indirect gedwongen ook zijn stijl te verbreden. Die combinatie van skills, kennis van de juiste credible tracks en verbreding van zijn stijl gaven de doorslag om eigenlijk overal te kunnen draaien. En dat deed hij dan ook. Zowel in binnen als buitenland.


Inmiddels staat hij bekend als the "PRESIDENT" en eerder al als de 'zeer aanwezige DJ van Dio' , maar bovendien als de man die verschillende clubs in Nederland op z'n kop zet. Eigenlijk doet dat zijn naam nog te kort. Want Abstract is al een paar zomers lang te bewonderen in Spanje en Griekenland; niet alleen aan de costa's, maar ook de bekende hoofdsteden worden daar aan gedaan. Suriname, Curacao, Zweden, Duitsland, Belgie en Frankrijk zijn daarnaast ook geen onbekend terrein voor deze DJ. Met zijn periodieke "Presidential News Mixtape", veel gedraaide remixen en steeds vaker gereleasde eigen producties drukt Abstract met zijn eigen sound een duidelijke stempel op de eclectische muziekscene. Abstract is een man die zowel oldskool tracks als nieuwe hits iets extra's geeft door zijn uitstekende timing en bijna buitenaardse skills.

 
▬▬▬ DATA ▬▬▬
DEZE GROEP ZIT VOL, MAAR SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST
Les 1: woensdag 28 maart
Les 2: woensdag 4 april
Les 3: woensdag 11 april
Les 4: woensdag 18 april
Les 5: woensdag 25 april
Geen les - woensdag 2 mei(meivakantie)
Les 6: woensdag 9 mei

▬▬▬ DATA ▬▬▬
Les 1: woensdag 16 mei
Les 2: woensdag 23 mei
Les 3: woensdag 30 mei
Les 4: woensdag 6 juni
Les 5: woensdag 13 juni
Les 6: woensdag 20 juni
 

Tijd: 17:30 - 19:30 uur of 20:00 - 22:00 uur
Leeftijd: 15 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)

*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt). Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

 


  

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops