VIDEO EDITING [GEVORDERD]

Binnenkort starten we met een workshop Video Editing advanced. We gaan er vanuit dat je al een eenvoudige montage met Adobe Premiere Pro kunt maken.Tijdens de workshop gaan we dieper in op de technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod maar ook gaat coach Fouad Boukraa dieper in op cameravoering en camera technieken. In deze cursus leer je in 6 lessen van 2 uur hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. 

OVER COACH FOUAD BOUKRAA:
De afgelopen jaren was hij werkzaam als editor voor diverse opdrachtgevers zoals BNN, 101 TV, NTR, RTL & Talpa. Een van zijn laatste projecten is de prachtige serie 'Groeten uit Holland', een vrolijke 10-delige documentaire serie bij BNNVARA en TV Affairs. In de serie nemen 5 Marokkaanse dames ons mee op reis door Nederland. Ze laten ons Holland zien zoals zij dat zien en meemaken. Mocht je de serie nog niet hebben gezien dan zou ik hem zeker even terug kijken! Fouad heeft dus genoeg kennis en ervaring om met jullie te delen.

Schrijf je nu in ->

▬▬▬ DATA ▬▬▬
deze workshop is nog niet gepland, maar schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven

Leeftijd: 14 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle 6 lessen)

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops