VIDEO EDITING [BASICS]


Wil jij de basis van het editen leren? Geef je dan snel op voor de workshop Video Editing voor beginners! Tijdens de workshop komen  de essentiële technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod maar ook gaat coach Fouad Boukraa dieper in op cameravoering en camera technieken. In deze cursus leer je in 6 lessen van 2 uur hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. Wil jij een mooie korte film, videoclip, vlog, interview of aftermovie van een event monteren dan is deze workshop echt iets voor jou. Fouad brengt je in deze cursus de basis technieken van het editen bij.

OVER COACH FOUAD BOUKRAA:
De afgelopen jaren was hij werkzaam als editor voor diverse opdrachtgevers zoals BNN, 101 TV, NTR, RTL & Talpa. Een van zijn laatste projecten is de prachtige serie 'Groeten uit Holland', een vrolijke 10-delige documentaire serie bij BNNVARA en TV Affairs. In de serie nemen 5 Marokkaanse dames ons mee op reis door Nederland. Ze laten ons Holland zien zoals zij dat zien en meemaken. Mocht je de serie nog niet hebben gezien dan zou ik hem zeker even terug kijken! Fouad heeft dus genoeg kennis en ervaring om met jullie te delen.


Schrijf je nu in ->

▬▬▬ DATA ▬▬▬
Les 1 -   8 mei
Les 1 - 15 mei
Les 1 - 22 mei
Les 1 - 29 mei
Les 1 -   5 juni
Les 1 - 12 juni

18:00-20:00 uur

Leeftijd: 14 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle 6 lessen)

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops