FOTOGRAFIE [BASICS]


Studio West X Foam


In het nieuwe jaar starten we met een workshopreeks streetstyle fotografie in samenwerking met Foam Fotografie Museum Amsterdam. De workshops worden gegeven door een museumdocent van Foam: nog niet bekend. Tijdens deze workshops ontwikkel je je eigen visie en word je zeer persoonlijk begeleid. Tegelijkertijd onderzoeken we hoe je elkaar kunt versterken als collectief.

Heb jij een passie voor fotografie, woon je in Amsterdam en ben je tussen de 15-25 jaar, dan is dit je kans! Daag jezelf uit om buiten je eigen kaders te denken en doe mee met onze workshop. In 6 weken werken we toe naar een eind expositie.
 
Schrijf je nu in ->

▬▬▬ DATA ▬▬▬
nog niet gepland, maar schrijf je wel alvast in en blijf op de hoogte

 

▬▬▬ OVERIGE INFO ▬▬▬
Leeftijd: 14 - 25 jaar
Kosten:50 euro* (voor alle lessen)

Wil je op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

 

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops