THEATER DEGASTEN


Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Heb jij een flinke dosis lef en creativiteit? Wil jij theater maken, doe dan mee met een van de theatergroepen van DEGASTEN in Studio West.


PRODUCTIEGROEPEN

De productiegroep werkt naar een productie toe en traint 2 keer in de week. Op maandag van 18.30 – 21.30 uur en op zondag van 12.00 – 17.30 uur. Tot de kerstvakantie krijgt de groep pure theatertrainingen en vanaf januari wordt er een start gemaakt voor de productie, die in juni in première gaat in De Meervaart. Het script van deze voorstelling wordt gezamenlijk met Elike Roovers geschreven op basis van de verhalen van de jongeren rondom een bepaald thema. De voorstelling speelt na de premiere in De Meervaart, ook in Podium Mozaïek en in Theater De Engelenbak. Het tweede gedeelte van het jaar zal hierdoor drukker worden!

 
▬▬▬ TRAININGSDAGEN + TIJD ▬▬▬
Elke maandag: 18.30-21.30 uur
Elke zondag: 12.00-17.30 uur


TRAININGSGROEPEN

Deelnemers van de trainingsgroep krijgen wekelijks training in theater en andere vormen van kunst, zoals beweging, stem en zang. Ter afsluiting maken zij in één weekend een presentatie op locatie samen met regisseur Elike Roovers en Rutger Esajas. Voorgaande jaren hadden de jongeren hun eindpresentatie gehouden in het Stadsdeelkantoor Bos en Lommer met de presentatie Tête à Tête en in het Stadsdeelkantoor Geuzenveld-Slotermeer waar de jongeren een weekend lang hebben gewerkt aan een eigentijdse bewerking van Shakespeare’s Midzomernachtdroom. Na deze eindpresentatie stromen de jongeren door naar theatersportlessen in Studio West. Sommigen wagen een tweede gok bij de audities van DEGASTEN in de hoop aangenomen te worden voor de productiegroep.


▬▬▬ TRAININGSDAGEN + TIJD ▬▬▬

Elke maandag: 18.30-21.30 uur

 

MEER INFO
www.theaterdegasten.nl

 Filmpje over werkwijze en voorstellingen van DEGASTEN 2012 (toen nog Jong RAST)


Wil je op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops