WRITERSCAMP


In het weekend van 1 & 2 september organiseren we een writerscamp in Studio West Tijdens het writerscamp komen producers, zangers/zangeressen, rappers en andere muzikanten bij elkaar (leeftijd 18+). We willen deze inspireren, motiveren en nieuwe netwerken laten ontstaan, maar vooral het schrijven en recorden van nieuwe songs stimuleren.

Schrijf je nu in en maak kans op een plek!


Het writerscamp vindt plaats in Studio West en het is de bedoeling dat je je luchtbed en slaapzak meeneemt als je wilt slapen (maar dat hoeft natuurlijk niet). We bouwen die dag meerdere studiosettings met professionele apparatuur. Het gaat in dat weekend vooral om het zelfstandig werken maar we zullen dat weekend ook zorgen voor inspirerende sessies.

//

We proberen onze aanmeldingen altijd binnen een paar dagen te verwerken maar gedurende de vakantie-periode gaat dit helaas niet lukken. We beloven je dat je sowieso voor 25 augustus 2017 iets van ons hoort! Fijne zomer en tot snel in Studio West!

Wil je voor die tijd op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops